Life is a rollercoaster just got to ride it

Min kropp är så inte byggd för berg-och-dalbane-liv! 
 
För två veckor sedan så fick jag veta att jag kommit in på universitet, stress och panik - då jag fick veta det eefter terminsstart. Så hopp och hej så sattes denna stora bumling i rullning, med allt vad universitetsstudier i en annan stad innebär. 
 
Jag hade den otroliga turen och lyckan att hitta en lägenhet direkt och med en månad till inflyttning. 
 
Missförstå mig rätt. Detta är något jag vill och ser fram emot, det ska bli roligt och se hur det går efter allt detta. Det är däremot sjukt krävande och inte alls vad min kropp och sjukdom vill.
 
Alla säger att förändring är bra... och visst det kan det vara. Man blir utmanad och man får tvingas till att växa och anpassa sig. Tyvärr är inte min kropp med på det tåget.... min kropp hatar förändring. Förändringen har gjort min kropp ännu mer motsträvig och illvillig, den har gett mig stresseksem om kliar något förbannat. 
 
Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera och berätta hur det går att studera heltid när man me ME endast har max 75% ork. Det är något som jag själv är väldigt nyfiken på. Jag vet att ångesten kommer vara en följeslagare på min väg ett tag framöver och jag vet att jag kommer vara sjukttrött och även att jag kommer vara väldigt ledsen över allt jag inte kommer lyckas göra.
 
Välkomna på min resa på min nya väg!