come so far, got so far to go

Mmm lite så det känns. Har varit hos arbetsterapeuten idag. Hon är så bra! Utan henne skulle jag inte ha en chans! Hon peppar mig men säger samtidigt åt mig att skärpa till mig. Det hon ofta säger är hur mycket jag utvecklats på denna korta tid, önskar hon kunde utveckla lite för jag ser det verkligen inte. Idag sa hon också att visst har jag gjort mycket framsteg men jag har också vissa saker som hindrar mig från att gå ännu längre. (Därav textraden från Hairspray, för det har ju inte med att göra att det är en favorit film/musik ;) )
 
Var på Curves idag också! Så roligt.. lyckades gå dit två gånger förra veckan och kommer bli två denna. Målet är tre gånger i veckan. Håll tummarna! Fast var lite besviken i dag då jag inte kände träningen så mycket som jag vill, och är lite störd på att min puls ligger så högt.
 
Allt som allt ser jag fram emot en bra vecka. Hade ju en dålig måndag förra veckan men resten av veckan blev bra. Visst hade jag feber, men tränade i alla fall - vilket funkade om man inte har något emot att frysa så man skakar. Å frysa är jag van vid nu så gosade bara ned mig i massa kläder och filtar och täcken och kollade på TV =D
 
 

Helvetesdag

Japp, efter en dålig vecka (feber i stort sett varje dag) så hoppades jag på nya krafter den nya veckan.
Det kunde jag ju då fetglömma! Eftersom sjukdomen verkar funka så på mig att ju tröttare jag är desto sämre sover jag den natten, verkligen en asbra uttänkt sjukdom detta!!!
 
Sov i alla fall väldans dåligt i natt, när jag vaknade så kändes det som att jag blivit överkörd av en ångvält. Var ändå tvungen att ta mig upp då jag var tvungen att ta mig till arbetsterapeuten.
 
Ni vet de dagarna när man vaknar och verkligen inte vill gå upp men gör det och sen så skiter sig hela dagen och man önskar man hade varit kvar i sängen?
Detta var en sådan dag. Kom som sagt upp och i väg till Nyköping. Jag ställde in de planer jag hade för var så orkeslös att det kändes som kolsyra i armarna. Sen på väg hem rasade avgassystemet i bilen. Så hela vägen hem lät bilen förjävligt! Vilket i mitt trötta tillstånd påverkade mig väldigt mycket, började må väldigt fysiskt dåligt.
 
Ja nu lägger jag denna dag bakom mig och tar nya tag i morgon. Idag börjar min 7.5 poängs kurs på kvartsfart.. Har precis beställt böckerna så hoppas det blir kul, synd bara att det tar så lång tid att få böckerna.

Dagens träning :)

Jepp, idag åkte jag in till Nyköping för att först åka in till kuratorn och sen dra vidare till mitt första pass på Curves.
 
Vaknade trött idag så var lite nervös över hur det skulle gå att träna och om jag skulle somna bakom ratten. 
 
Det var jättekul att träna och det gick väldigt bra, jag fick verkligen blodadtand så täkner inte låta det gå lång tid emellan gångerna. På Curves tränar man hela kroppen genom att använda maskinger som står i en cirkel, 30 sekunder på varje station. I och med att det är så kort tid på varje ställe så hinner man aldrig tröttna och man tränar även i bara 30 minuter så det går riktigt fort också.
 
Det som är stort för mig är att jag inte blev så trött, eller jo i bilen på vägen hem var jag trött. Men nu så här sju timmar efter träningen har jag ännu inte kraschat. Jag kan sitta vid datorn och skriva och spela. Jag kan även använda huvudet och spela Wordfeud och nyfunna spelet Ordjakten.
 
Så på det hela asbra dag att vara jag!!!

Ut med det gamla in med det nya

Nytt år ny blog... Eller det är ju samma men med nytt innehåll...
 
Fick min diagnos, kronisk trötthetssyndrom, i påskas. Så tänkte försöka skriva mer om min vardag och min sjukdom... 
 
Kommer försöka hålla mig borta från sjukdoms-tyck-synd-om-mig-pratet... För det är inte synd om mig, man anpassar sig bara efter det man får.
 
Fokus kommer mest vara på min vardag, men sjukdomen kommer spela in då den bestämmer vad jag orkar göra. Kommer kanske inte kunna skriva så ofta, för många gånger orkar jag inte starta datorn...
 
Ett litet kort inlägg om min nya väg.